Arrangementen

Gezelschappen

Het Lelijke Eendje is ook uitermate geschikt voor grote gezelschappen. Bijvoorbeeld om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of huwelijk te vieren. Van receptie tot uitgebreid diner, dansfeest of knallende finger food party met entertainment.

Het Eendje zorgt graag voor u. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken. 076-5011137 Roland Peijnenburg of Christel Bongartz.

Bioscooparrangement

Het Lelijke Eendje is een samenwerking aangegaan met haar buurman C-Cinema. U kunt nu een cadeaubon krijgen waarmee u zowel een heerlijk drie gangen diner (Big Deal Menu, De chef beslist) als de entree voor de film krijgt. De bon is stijlvol vormgegeven en verkrijgbaar bij zowel C-Cinema Etten-Leur als bij ons en kost € 32,50.

Het Eendje zorgt ervoor dat u op tijd bent voor de film! Geef voor de zekerheid wel even bij de reservering aan dat het om het bioscooparrangement gaat.

Studio-Sport-Garantie

U heeft heerlijk gesport op zondag, lekker nog een biertje gedronken, geen zin om te koken maar u wil toch iets lekkers eten èn op tijd thuis zijn voor Studio Sport…

Het Eendje geeft Studio-Sport-Garantie (mits u op tijd komt natuurlijk): 17.30 uur binnen, 18.30 uur weg!

Overig

Voor de kids hebben we ook weer uitgepakt. De kinderkamer op de eerste etage is gezellig gemaakt en uitgebreid met game-cube’s, voetbalspelen en DVD’s. En u weet het: een goed rapport is een gratis ijsje.

Aangezien Het Lelijke Eendje familie is van De Zwaan, kunnen we altijd iets voor u regelen bij de buren. Ze hebben daar bijvoorbeeld een betaalbaar verleidingsarrangement bedacht.