Arrangementen

Bioscooparrangement

Het Lelijke Eendje is een samenwerking aangegaan met haar buurman C-Cinema. U kunt nu een cadeaubon krijgen waarmee u zowel een heerlijk drie gangen diner (Big Deal Menu, De chef beslist) als de entree voor de film krijgt. De bon is stijlvol vormgegeven en verkrijgbaar bij zowel C-Cinema Etten-Leur als bij ons en kost € 32,50.

Het Eendje zorgt ervoor dat u op tijd bent voor de film! Geef voor de zekerheid wel even bij de reservering aan dat het om het bioscooparrangement gaat.

Studio-Sport-Garantie

U heeft heerlijk gesport op zondag, lekker nog een biertje gedronken, geen zin om te koken maar u wil toch iets lekkers eten èn op tijd thuis zijn voor Studio Sport…

Het Eendje geeft Studio-Sport-Garantie (mits u op tijd komt natuurlijk): 17.30 uur binnen, 18.30 uur weg!

Overig

Voor de kids hebben we ook weer uitgepakt. De kinderkamer op de eerste etage is gezellig gemaakt en uitgebreid met game-cube’s, voetbalspelen en DVD’s. En u weet het: een goed rapport is een gratis ijsje.

Aangezien Het Lelijke Eendje familie is van De Zwaan, kunnen we altijd iets voor u regelen bij de buren. Ze hebben daar bijvoorbeeld een betaalbaar verleidingsarrangement bedacht.