Route

Parkeren
40 plaatsen voor de deur en de Oude Bredase weg en 30 achter de supermarkt ALDI (bereikbaar via Dreef = eerste Westelijke zijstraat van de Markt). Parkeergarage =voorkeur (bij tweede rotonde) 1000 plaatsen, het oranje-blauwe gedeelte. Uitgang raadhuisplein.

Vanuit Breda (10 km) – Tilburg (35 km) naar Etten-Leur
Volg de A58 Etten-Leur-Roosendaal. Afslag Etten-Leur nummer 18. Boven aan de afrit RECHTS. En bij het stoplicht LINKS richting Etten-Leur Centrum.

Vanuit Rotterdam naar Etten-Leur (50 km)
Volg de A16 van Rotterdam naar Breda, neem daar de afslag A58 Etten-Leur-Roosendaal en vervolgens Etten-Leur nummer 18. Boven aan de afrit RECHTS, en bij het stoplicht LINKS richting Etten-Leur Centrum

Vanuit Utrecht naar Etten-Leur (77km)
Volg de A27 van Utrecht naar Breda, neem daar de afslag A59 Roosendaal, vervolgens de A16 richting Breda- Antwerpen en de A58 Etten-Leur-Roosendaal. Afslag Etten-Leur nummer 18. Boven aan de afrit RECHTS, en bij het stoplicht LINKS richting Etten-Leur Centrum.

Vanuit Roosendaal naar Etten-Leur (10 km)
Volg de A58 van Roosendaal naar Etten-leur. Niet eerste afslag Etten-Leur, maar Etten-leur afslag 18. Boven aan de afrit LINKS, en bij het stoplicht LINKS richting Etten-Leur Centrum.

Vanuit Antwerpen naar Etten-Leur (50 km)
Volg de Belgische A1 van Antwerpen naar Breda, deze verandert in de A16 in Neder-land. Afslag nummer 16, de A58 Etten-Leur Roosendaal. Afslag Etten-Leur nummer 18. Boven aan de afrit RECHTS, en bij het stoplicht LINKS richting Etten-Leur Centrum.

Blijf de borden “Etten-Leur Centrum” (eerste rotonde) en “Markt” (tweede rotonde) volgen en hou de twee kerken in het oog. Direct naast de kerk en het stadhuis en tegenover de Moeierboom bevindt zich een 17e eeuws trapgevelpand, waarin ons restaurant is gevestigd.